Anunțuri

14-15 Decembrie 2023

Ultimul curs disponibil în cadrul proiectului

Sesiunea 2 – Protocolul pentru serviciile de sprijin și suport  pentru paciente cu teste pozitive în cadrul programului de prevenire, depistare precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin prin testare HPV

Vă informăm, prin prezenta, că sunteți invitați să participați la cursul „Protocolul pentru serviciile de sprijin și suport pentru paciente cu teste pozitive în cadrul  programului de prevenire, depistare  precoce, diagnostic și tratament precoce al cancerului de col uterin prin testare HPV”, organizat în perioada 14-15 Decembrie 2023, în cadrul programului de formare coordonat de Institutul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca (IOCN) în cuprinsul Proiectului – Activitatea 2.

Descărcați anunțul

22-23 Iunie - 2023

Invitare – informare – programare al beneficiarelor programului la serviciile de prevenire, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col  – IIP

Vă informăm prin prezenta că sunteți invitați să participați la cursul Invitare – informare – programare al beneficiarelor programului la serviciile de prevenire, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col – IIP, organizat în perioada 22-23 Iunie 2023, în cadrul programului de formare coordonat de Institultul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca (IOCN) în cuprinsul Proiectului – Activitatea 2.

Descărcați anunțul

28-30 Iunie 2023

Finalizarea cazurilor pozitive depistate în cadrul programului de screening pentru cancerul de col uterin (asigurarea calităţii evauării, tratamentului şi urmăririi în timp a femeilor cu rezultate pozitive depistate în programul de screening pentru cancerul de col uterin

Vă informăm prin prezenta că sunteți invitați să participați la cursul „Finalizarea cazurilor pozitive depistate în cadrul programului de screening pentru cancerul de col uterin (asigurarea calităţii evauării, tratamentului şi urmăririi în timp a femeilor cu rezultate pozitive depistate în programul de screening pentru cancerul de col uterin” – Modulul Managementul leziunilor), organizat în perioada 28-30 Iunie 2023, în cadrul programului de formare coordonat de Institultul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca (IOCN) în cuprinsul Proiectului – Activitatea 2.

Descărcați anunțul

24-26 Mai 2023

Metodologia activităţilor de informare, educare, conştientizare a grupului ţintă al serviciilor de screening al cancerului de col corelate cu strategiile de testare IEC

Vă informăm prin prezenta că sunteți invitați să participați la cursul Metodologia activităţilor de informare, educare, conştientizare a grupului ţintă al serviciilor de screening al cancerului de col corelate cu strategiile de testare – IEC , organizat în perioada 24-26 Mai 2023, în cadrul programului de formare coordonat de Institultul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca (IOCN) în cuprinsul Proiectului – Activitatea 2.

Descărcați anunțul

26-28 Iunie 2023

Metodologie screening fundamentată pentru programul de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin (HPV/ Babeş Papanicolau)

Vă informăm prin prezenta că sunteți invitați să participați la cursul Metodologie screening fundamentată pentru programul de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin (HPV/ Babeş Papanicolau), organizat în perioada 26-28 Iunie 2023, în cadrul programului de formare coordonat de Institultul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca (IOCN) în cuprinsul Proiectului – Activitatea 2.

Descărcați anunțul

08 Februarie

Înregistrarea datelor în cadrul programului de prevenție, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin (HPV/Babeș Papanicolau)

Vă informăm prin prezenta că sunteți invitați să participați la cursul Înregistrarea datelor în cadrul programului de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al cancerului de col uterin (HPV/Babeș Papanicolau), în cadrul programului de formare coordonat de Institutul Oncologic „Prof.dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca (IOCN) în cuprinsul Proiectului – Activitatea 2.

15 Mai - Testare HPV

Curs Protocol testare HPV

Destinat creşterii competențelor profesionale a personalului medical din laboratoarele de citologie – anatomie patologică (medici specialişti citologie anatomie patologică, medici de laborator, biologi şi tehnicieni de laborator).

16 Mai - Testare citologică

Curs Protocol testare citologică (Babeş Papanicolau)

Destinat creşterii competențelor profesionale a personalului medical din laboratoarele de citologie – anatomie patologică (medici specialişti citologie anatomie patologică, medici de laborator, biologi şi tehnicieni de laborator).

Programează-te acum!